Casestudie Kleppen Voor Mach-C

Magneetventielen en elektrische kogelkranen voor eierwasmachines

Mach-C gebruikt JP Fluid Control-ventielen

Mach-C, een internationaal opererende machinebouwer uit Lichtenvoorde gespecialiseerd in eierwasmachines en industriële wasmachines voor kratten en trays, gebruikt magneetventielen en elektrische kogelkranen van JP Fluid Control. Chris Pondes is eigenaar van Mach-C. Hij vertelt over zijn bewuste keuze voor de kwaliteit die Tameson biedt met de producten van dit merk.

Bekijk onze online selectie magneetventielen en elektrische kogelkleppen!

JP Fluid Control elektrische kogelkraan in een machine van Mach-C

JP Fluid Control elektrische kogelkraan in een Mach-C machine

Goede prijs-kwaliteitverhouding en levertijd

"Door de elektrische kogelkleppen loopt meestal water, maar in het geval van de magneetkleppen lopen er ook andere vloeistoffen door, zoals zeep of ontsmettingsmiddel," legt Chris Pondes uit. "We kopen al enkele jaren bij Tameson. In hun webshop kunnen we gemakkelijk bestellen wat we nodig hebben voor de kleine series machines die we produceren. We zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van de producten die Tameson aanbiedt. Over het algemeen weten we precies welke magneetventielen en elektrische kogelkleppen we willen. Soms hebben we bijvoorbeeld roestvrij staal nodig, maar meestal is messing goed genoeg. De korte levertijd is ook een pluspunt. Tameson heeft blijkbaar een grote voorraad, wat ons als uitvinders zeker helpt. Als we iets bedenken, willen we het snel kunnen implementeren. Vervolgens zetten we de kleppen en kogelkranen in onze testomgeving en als we tevreden zijn, gebruiken we ze in serie. "

Van eenmanszaak tot wereldspeler

Mach-C bestaat al sinds 2010, toen Chris Pondes zijn eenmanszaak begon. Langzaam is dit uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is. Er werken acht mensen en de machines zijn gebouwd voor de pluimveemarkt in de breedste zin van het woord. Van eierwasmachines tot wasmachines voor het verpakken van eieren, maar ook een aparte tak die zich richt op machines voor broederijen. De klanten van Mach-C bevinden zich over de hele wereld en weten hoe ze de kwaliteit van de machines op de juiste waarde moeten schatten. De nieuwste toevoeging aan het assortiment zijn specifieke wasmachines voor eiertrays, pallets en kuikenboxen.

Modulaire machines

Veel van de machines die Mach-C produceert bestaan uit standaardonderdelen die zich al lang in de praktijk hebben bewezen. Chris Pondes: "Dankzij de jarenlange ervaring die we hiermee hebben, hebben onze klanten veel vertrouwen. We kunnen onze machines modulair opbouwen, dus uit beproefde standaardcomponenten, maar met maatwerk waar nodig. "

Bekijk onze online selectie magneetventielen en elektrische kogelkleppen!

Ben je benieuwd naar de oplossing voor jouw situatie?

Onze experts helpen je graag verder. Neem contact op met Tameson via support@tameson.com of +31 (0) 40 7505795.