Leveringen en service

Leveringsinformatie

Levertijd en kosten

De verwachte levertijd wordt voor elk product weergegeven op de productpagina en voor de hele bestelling op de winkelwagenpagina. Het artikel in uw bestelling met de langste levertijd bepaalt wanneer uw volledige bestelling wordt verzonden. Als een product een of meer extra dagen nodig heeft om in ons distributiecentrum aan te komen, wordt dit aangegeven bij het product (bijvoorbeeld +2 dagen). Je bestelling wordt verzonden als alle bestelde artikelen klaar zijn.

Belangrijke informatie over belastingen en invoerrechten

Wij verzenden vanuit Nederland onder DAP incoterms. Ga na welke regel op u van toepassing is:

  • Niet-EU: Tameson rekent geen omzetbelasting. Wanneer uw bestelling in uw land aankomt, kan de douane u belastingen of invoerrechten in rekening brengen. Volg de instructies van het verzendbedrijf (DHL, Fedex, UPS, ...).
  • EU: Geef uw BTW-nummer op tijdens het afrekenen voor een factuur met 0% BTW (intracommunautaire levering).
  • EU-consument: Uw bestelling is inclusief lokale BTW.
  • NL bedrijf/consument: Je bestelling is inclusief 21% btw.

Verzenden naar Groot-Brittannië

Klanten in het Verenigd Koninkrijk wordt door de agent BTW in rekening gebracht (20% van de factuurwaarde) wanneer het pakket bij de grens aankomt. Volg de betalingsinstructies in de e-mail (van Fedex, DHL, UPS, ...). Britse bedrijven kunnen de btw terugvorderen via hun belastingaangifte. Om te voorkomen dat u tijdens de invoer BTW moet betalen, raden wij u aan gebruik te maken van "uitgestelde BTW-boekhouding". Meer informatie is te vinden op de website van UK Gov:

Ierse bedrijven kunnen bij het afrekenen een btw-nummer opgeven voor een factuur met 0% btw (intracommunautaire levering). Voor Ierse consumenten is de bestelling inclusief lokale BTW.

Neem contact op met onze klantenservice als u hulp nodig heeft.