Impressum

Impressum

Informatie volgens § 5 TMG

Tameson BV
Torenallee 20
5617BC Eindhoven
Nederland:

Vertegenwoordigd door:

Algemeen directeur MSc Jan-Willem Pustjens, algemeen directeur MSc Paul van Oorschot

Neem contact met ons op

31.407.505.795
support@tameson.com

Handelsregister:

Ingeschreven in het handelsregister.
Griffie: Kamer van Koophandel Eindhoven, Nederland
Registratienummer: 72902531

Sales Tax ID:

Omzetbelasting identificatienummer: NL859280263B01

Geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS), dat u hier kunt vinden https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij zijn niet verplicht of bereid om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetten volgens § 7 para.1 TMG. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie overeenkomstig de algemene wetgeving blijven onverlet. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip van kennis van een concrete inbreuk. Als wij kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen wij de betreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55 II RStV:

Jan-Willem Pustjens (adres zie hierboven)

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een wetsovertreding. Als wij kennis krijgen van wetsovertredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De door de sitebeheerders op deze pagina's gecreëerde inhoud en werken vallen onder het auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het bereik van de auteurswet vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud van deze pagina niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Met name inhoud van derden wordt als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons daarvan op de hoogte te stellen. Als wij kennis krijgen van inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.