Impressum

Impressum

Informatie volgens § 5 TMG

Tameson BV
Torenallee 20
5617BC Eindhoven
Nederland

Vertegenwoordigd door:

Managing Director MSc Jan-Willem Pustjens, Managing Director MSc Paul van Oorschot

Neem contact met ons op

31.407.505.795
support@tameson.com

Handelsregister:

Ingeschreven in het handelsregister.
Griffie rechtbank: Kamer van Koophandel Eindhoven, The Netherlands
Registratienummer: 72902531

Belasting ID:

Omzetbelasting-identificatienummer: NL859280263B01

Geschillen oplossen

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS), dat u hier kunt vinden https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij zijn niet verplicht of bereid om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetten krachtens § 7 para.1 TMG. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als serviceprovider echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen om informatie te verwijderen of het gebruik ervan te blokkeren in overeenstemming met algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennis van een concrete inbreuk. Als we ons bewust worden van dergelijke inbreuken, zullen we de inhoud in kwestie onmiddellijk verwijderen.

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55 II RStV:

Jan-Willem Pustjens (adres zie hierboven)

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gekoppelde pagina's. De gekoppelde pagina's werden op het moment van koppelen gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Als we ons bewust worden van wetsovertredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De inhoud en werken die door de sitebeheerders op deze pagina's zijn gemaakt, vallen onder het Duitse auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het bereik van de auteursrechtwet vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan voor privé-, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud op deze pagina niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Inhoud van derden wordt als zodanig geïdentificeerd. Mocht u zich desondanks bewust worden van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Als we op de hoogte raken van inbreuken, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.