De Geschiedenis Van Tameson

De geschiedenis van Tameson

Tameson vroege dagen

"Fluitje van een cent", zeiden Paul en Jan-Willem vaak tegen vrienden als er iets opgelost moest worden. Al sinds hun studententijd verbazen zij zich erover dat relatief eenvoudige technische uitdagingen meestal veel tijd en geld kosten om te worden opgelost. Vaak omdat de informatie ontbreekt om het probleem te analyseren en de juiste producten moeilijk te vinden zijn.

Omdat de meeste uitdagingen eenvoudig op te lossen zijn, wilden Paul en Jan-Willem de kennis en producten leveren waarmee mensen het heft in eigen handen kunnen nemen. Zo is magneetventielshop.nl ("Solenoid Valve Shop" in het Engels) ontstaan.

Zoals de naam al doet vermoeden, werd in de beginjaren de nadruk gelegd op magneetventielen. Deze kunnen in vele toepassingen worden gebruikt en bieden een eenvoudige, betrouwbare manier om vloeistof- en gasstromen te regelen. Het zijn uitgelezen, veelzijdige producten die als uitgangspunt voor het avontuur worden genomen. Naarmate er meer klanten kwamen, werden er meer en meer vragen gesteld over andere producten, zoals elektrische kogelkranen, pneumatische onderdelen, of fittingen.

Onder het motto "de klant is koning" bleef Tameson deze vraag beantwoorden met uitbreidingen van het assortiment. Uiteraard in een zorgvuldig en gecontroleerd tempo, om de hoogste kwaliteit te blijven garanderen. In 7 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid van een magneetventiel verkoper tot een kennisbank en totaalleverancier voor de fluid control sector. Zoals een rups een metamorfose ondergaat tot een vlinder, zo heeft deze ontwikkeling ons doen beseffen dat de naam "magneetventielenwinkel" niet langer de lading dekte. Wij zijn veel meer dan dat.

Daarom heten wij nu Tameson, uw totaalleverancier van industriële benodigdheden!

Waar het allemaal begonEerste voorraadEerste zendingen