Contact

Heeft u een vraag? Vaak staat het antwoord bij de Veelgestelde Vragen en heeft u direct antwoord. Voor hulp bij de keuze voor het juiste product kunt u de Keuzehulp gebruiken. Als u geen passend antwoord vindt, of u heeft een andere vraag, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice:

chat

Chat

Direct antwoord
(Ma-Vr 9-17h)
telefoon

Telefoon

+31(0)40.750.5795
(Ma-Vr 9-17h)
WhatsApp

WhatsApp

+31(0)40.750.5795
(Ma-Vr 9-17h)

 

Over Ons

Tameson Eindhoven

Tameson is opgericht door werktuigbouwkundig ingenieurs Paul van Oorschot en Jan-Willem Pustjens en is gevestigd in Eindhoven. In de beginjaren verkocht Tameson enkel en alleen magneetventielen. Daar was de naam magneetventielshop uiteraard op gebaseerd. Onder het mom van "de klant is koning" groeide ons assortiment en dekte deze naam niet meer de ladig. Tameson was geboren. Zie het hele team, we hebben namelijk collega's hier in Eindhoven en collega's die op afstand werken van over de hele wereld. De webwinkel is snel uitgegroeid tot dé online specialist voor fluid control voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het aanbod omvat een breed scala aan elektrische afsluiters zoals magneetventielen en elektrische kogelkranen, maar ook voor pneumatiek, leidingen, slangen, fittingen en meet- en regelapparatuur is er meestal een passende oplossing te vinden bij Tameson.

We groeien snel. Inmiddels hebben we meer dan 15.000 producten op voorraad. Naast onze tevreden vaste klanten, verwelkomen we maandelijks vele nieuwe klanten. Speciaal voor klanten uit het Verenigd Koninkrijk is Tameson.co.uk geopend. Voor andere Europese landen kunt u Tameson.com bekijken.

Het concept van Tameson is eenvoudig. In de webwinkel of bij onze klantenservice vindt u zeer duidelijke informatie om het juiste ventiel speciaal voor uw toepassing te selecteren. Nadat u een keuze heeft gemaakt, wordt uw bestelling in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzonden.

Tameson staat voor:

people @ work 1
people @ work 2
people @ work 3
people @ work 4

Tameson Eindhoven

  • Keuze uit 15.000+ voorraadproducten
  • Kennis en vakmanschap
  • Snelle bezorging en de beste service
  • Goede prijs kwaliteitverhouding

Nieuws over Tameson

Maandelijks verzenden we onze nieuwsbrief, waarin u onder andere kennis kunt maken met onze medewerkers. Daarnaast laten we zien welke producten aan het assortiment zijn toegevoegd en ook gaan we de diepte in met een gedetailleerd artikel gerelateerd aan ons vakgebied. Wilt u graag de nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan. Bekijk hier alle voorgaande nieuwsbrieven: Nieuwsbrieven Overzicht

Sponsoring

Tameson heeft meerdere onderwijsprojecten ondersteund waarbij afsluitertechniek wordt toegepast op een educatieve, nuttige of leuke manier. Bekijk onze sponsorprojecten pagina om verschillende projecten te zien die we met trots hebben ondersteund.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Tameson B.V.
Postadres Torenallee 20
Postcode 5617BC Eindhoven
IBAN NL66INGB0007718965
BIC INGBNL2A
KVK nummer 72902531
BTW nummer NL859280263B01
Telefoon +31(0)40.750.5795