Geschiedenis

Geschiedenis

Contakt

Neem contact met ons op

Team

Team

Werken bij Tameson

Werken bij Tameson

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Cultuur

Cultuur


Over Tameson

We Simplify Industrial Supply

Bij Tameson, maken we de aankoop van industriële producten gemakkelijk. Wij streven naar een probleemloze sourcing van industriële producten voor KMO's wereldwijd in diverse industrieën.

Wij zijn een e-commercebedrijf dat industriële producten verkoopt aan KMO's over de hele wereld. Wij bieden een transparant platform om technische expertise, producten van hoge kwaliteit en ondersteuning aan onze gebruikers te leveren. Wij maken het proces gemakkelijk: het duurt slechts een paar klikken om het meest geschikte product voor uw toepassing te vinden en te bestellen.

Tameson gebouw
people @ work 2
mensen aan het werk 1
people @ work 4

Experts

U kunt erop vertrouwen dat wij uw technische vraag begrijpen, want wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. Door onze interesse in technologie, stellen wij de juiste vragen zodat u een duidelijk antwoord krijgt. Als u meer wilt weten, kunt u zich verdiepen in onze tutorials en artikelen. Wij zijn leergierig en blijven innoveren. Dit stelt ons in staat een optimaal en duurzaam assortiment producten samen te stellen.

Automatisering

Tameson werkt voortdurend aan de verbetering van de gebruiksvriendelijkheid en de volledigheid van haar website. Door obstakels weg te nemen, zorgen we voor een vlotte klantenervaring. Het juiste product vinden en bestellen? Fluitje van een cent!

Persoonlijke aandacht

Het kan nuttig zijn om complexe vragen te bespreken. Onze technische specialisten zijn via verschillende kanalen beschikbaar. Met onze oplossingsgerichte en hands-on aanpak zal uw probleem worden opgelost.

Informatie over het bedrijf

  • Bedrijfsnaam: Tameson B.V.
  • Postadres: Torenallee 20
  • Postcode: 5617BC Eindhoven (Nederland)
  • IBAN: NL66INGB0007718965
  • BIC: INGBNL2A
  • CoC (Nederland): 72902531
  • BTW: NL859280263B01
 

Geschiedenis

Geschiedenis

Tameson werd in 2013 in Nederland opgericht en verkocht alleen magneetventielen onder de naam "magneetventielshop". Lees hier hoe we ons productassortiment hebben uitgebreid en uitgebreid.

Neem contact met ons op

Tameson gebouw

Hebt u een vraag en wilt u met ons spreken? Email ons, gebruik onze chatbox, bel ons of stuur een whatsapp en wij zullen u zo snel mogelijk helpen.

Team

Team

Tameson heeft medewerkers die werken op ons hoofdkantoor in Eindhoven, maar ook die op afstand werken over de hele wereld. Bekijk onze teamleden.

Werken bij Tameson

Werken bij Tameson

Kom werken bij het Tameson-team en maak een impact samen met bekwame, gemotiveerde en vriendelijke collega's. Bekijk onze wereldwijde open posities (kantoor en remote opties beschikbaar) en solliciteer vandaag nog!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief is rechttoe rechtaan, no-nonsense, en staat vol relevante informatie over industriële benodigdheden. Nieuwe productaankondigingen, technische artikelen, speciale prijzen, en meer. Bekijk ons archief!

Cultuur

Cultuur

Onze vier pijlers vormen de leidraad voor onze werkcultuur: transparant, vrienden, hand-on, en moedig. Wij werken samen en gebruiken onze deskundigheid om industriële problemen voor het MKB op te lossen.