Er zijn 35 producten
Toon 35 producten

3-weg messing kogelkranen

Drie-weg kogelkranen worden het vaakst gebruikt om te schakelen tussen onder andere twee circuits of om directe doorstroming naar alle circuits tot stand te brengen. Messing bestaat uit een legering van koper en zink. Het biedt goede... Lees verder Lees verder

3-weg messing kogelkranen

3-weg messing kogelkranen

Drie-weg kogelkranen worden het vaakst gebruikt om te schakelen tussen onder andere twee circuits of om directe doorstroming naar alle circuits tot stand te brengen. Messing bestaat uit een legering van koper en zink. Het biedt goede eigenschappen voor gebruik met water, neutrale, gasvormige en niet-agressieve, vloeibare media, minerale oliën en perslucht. Messing is niet geschikt voor gebruik met zout water of gedestilleerd water.

Wat de poorten betreft, zijn de 3-weg handbediende kogelkranen uit messing beschikbaar in een uitvoering met binnenschroefdraad. De poortmaten variëren van 1/4 tot 1/2 inch en de kogelkranen zijn verkrijgbaar in versies met zowel een L-boring als een T-boring. Controleer altijd welk stromingspatroon het beste bij uw toepassing past.

De meeste kogelkranen worden bediend met een hendel. Door de hendel een kwartslag te draaien, verandert of stopt de stromingsrichting. De selectie omvat kogelkranen met een montageflens in overeenstemming met ISO-top (ISO 5211). Hierdoor zijn de kogelkranen geschikt voor elektrische en pneumatische bediening.

Lees ons artikel over kogelkranen voor meer informatie of neem contact op met onze klantenservice.