Er zijn 170 producten
Toon 170 producten

3-weg kogelkranen

Bekijk onze selectie 3-weg kogelkranen met drie poorten. Er zijn 2 types beschikbaar: L-boring en T-boring. Hierdoor is het mogelijk om meerdere stromingspatronen in te stellen met de hendel van de kogelkraan. Controleer altijd welk... Lees verder Lees verder

3-weg kogelkranen

3-weg kogelkranen

Bekijk onze selectie 3-weg kogelkranen met drie poorten. Er zijn 2 types beschikbaar: L-boring en T-boring. Hierdoor is het mogelijk om meerdere stromingspatronen in te stellen met de hendel van de kogelkraan. Controleer altijd welk stromingspatroon het beste bij uw toepassing past.

Messing kogelkranen zijn het meest gekozen en worden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan media, zoals water, oliën, gas, perslucht en andere niet-agressieve media. Voor toepassingen met agressieve media kiest u het beste voor roestvrij staal.

De poorten van de 3-weg kogelkranen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Tameson biedt aansluittypes met binnenschroefdraad en snijring.

Voor hogedruktoepassingen zijn de hydraulische kogelkranen geschikt.

De meeste kogelkranen worden bediend met een hendel. Door de hendel een kwartslag te draaien, verandert of stopt de stromingsrichting. De selectie omvat kogelkranen met een montageflens in overeenstemming met ISO-top (ISO 5211). Hierdoor zijn de kogelkranen geschikt voor elektrische en pneumatische bediening.

Lees ons artikel over kogelkranen voor meer informatie of neem contact op met onze klantenservice.