Er zijn 1326 producten
Toon 1326 producten

messing & plastic insteekkoppelingen

Tameson's assortiment van messing en plastic insteekkoppelingen bestaat uit eindkappen, pluggen, insteekkoppelingen met twee en drie aansluitingen en functionele insteekkoppelingen. De insteekkoppelingen zijn eenvoudig te installeren en te... Lees verder Lees verder

messing & plastic insteekkoppelingen

messing & plastic insteekkoppelingen

Tameson's assortiment van messing en plastic insteekkoppelingen bestaat uit eindkappen, pluggen, insteekkoppelingen met twee en drie aansluitingen en functionele insteekkoppelingen. De insteekkoppelingen zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor tijd en geld wordt bespaard en een lekvrije afdichting wordt gegarandeerd.

Eindkappen- en pluggen hebben slechts 1 aansluitpoort en worden gebruikt om de luchtstroom af te sluiten. Insteekkoppelingen met twee en drie aansluitingen worden gebruikt om eenvoudig twee of drie slangen aan elkaar te koppelen, of pneumatische slangen aan leidingen en/of andere delen van het systeem te koppelen.

De functionele insteekkoppelingen omvatten een grote verscheidenheid aan directionele ventielen, stroomregelventielen, drukregelventielen, druk reduceerventielen, snelontluchtventielen en manometers. Al deze koppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals rechte, haakse en roteerbare uitvoeringen. De koppelingen zijn beschikbaar in verschillende koppeling typen en afmetingen.

Zorg ervoor dat u de juiste drukspecificaties en koppelingtype voor uw systeem kiest. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met de Tameson support op.