microfilters met geluiddempers

Een microfilter met pneumatische geluiddemper wordt gebruikt om perslucht af te voeren en vuildeeltjes te filteren. Pneumatische lucht kan afhankelijk van de uitgaande luchtstroom en luchtdruk, schadelijk geluid produceren of geluidsproblemen... Lees verder Lees verder

Product Merk Aansluiting Behuizing Temperatuur (°C) Druk (bar) Type toebehoren/onderdelen Type aansluiting Diameter (mm) Lengte (mm)
Rc3/8" Kunststof...
€55.36 (€ 45.75 excl btw)
+15 dagen
Mindman 3/8 inch Kunststof 0 °C tot 60 °C 0 bar tot 9 bar Geluiddemper Buitendraad conisch BSPT-R 75 159
microfilters met geluiddempers

microfilters met geluiddempers

Een microfilter met pneumatische geluiddemper wordt gebruikt om perslucht af te voeren en vuildeeltjes te filteren. Pneumatische lucht kan afhankelijk van de uitgaande luchtstroom en luchtdruk, schadelijk geluid produceren of geluidsproblemen veroorzaken voor de werkomgeving. geluiddempers absorberen de vrijgekomen energie en verspreiden de lucht over een groter oppervlak, waardoor de geluidsdruk vermindert wordt. Microfilters voorkomen dat verschillende vervuilers die schadelijk kunnen zijn voor werknemers en omgeving, zoals oliemist, in de atmosfeer worden vrijgelaten. Geluiddempers worden gespecificeerd op basis van hun materiaal, verbindingspoort, drukbereik en temperatuurbereik. Lees ons technisch artikel als u meer wilt weten of neem contact met ons op als u verdere vragen heeft.