Betalen

Tameson accepteert vele internationaal geaccepteerde online betaalmethoden, zoals creditcard, PayPal, iDeal, Sofort, en Mistercash/Bancontact. Tameson biedt ook de mogelijkheid om vooraf te betalen via een bankoverschrijving of om te bestellen op factuur voor bedrijven.

Online betalingsmogelijkheden

Bij Tameson aanvaarden wij een grote verscheidenheid van internationaal en lokaal aanvaarde online betalingsmogelijkheden.

  • iDeal: iDEAL is een populaire betaalmethode in Nederland. iDeal wordt aangeboden door alle grote Nederlandse banken zoals ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank.
  • Sofort: Een populaire betaalmethode in Europa, Sofort wordt voornamelijk gebruikt in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België. Veel Britse banken ondersteunen ook Sofort.
  • Credit Card: Tameson accepteert de meeste grote creditcards zoals VISA, Mastercard, American Express, en Diners Club International.
  • Paypal: Paypal is een bekende betaalmethode en zeer gemakkelijk te gebruiken. Met Paypal kunt u betalen met uw Paypal-saldo, via bankafschrijving, en met uw creditcard. Paypal is een wereldwijd geaccepteerde betaalmethode, beschikbaar in meer dan 200 landen/regio's.
  • Giropay: Giropay is een online-betalingsplatform van de Duitse banken, dat is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-bankieren, en speciaal is ontworpen voor gebruik in E-commerce-omgevingen.
  • EPS: EPS (electronic payment standard) is een systeem voor online-overschrijvingen dat gezamenlijk door de Oostenrijkse banken en de Oostenrijkse regering is ontwikkeld. Het biedt miljoenen gebruikers in Oostenrijk een eenvoudig en veilig proces voor onlinebetalingen.
  • KBC/CBC: De KBC/CBC-betaalknop is een online betaalmethode voor cliënten van KBC en CBC, de grootste banken van België.
  • Bancontact: De populairste online betaalmethode in België. Bancontact/Mistercash is aangesloten bij 20 van de grootste banken van België.

Overschrijving (vooruitbetaling)

Als u liever geen online betaling uitvoert, kunt u kiezen voor overboeking. De betaling besteden we uit aan onze partner Adyen. U krijgt de bankkgegevens om het factuurbedrag over te maken. Zodra het bedrag ontvangen is door Adyen, wordt uw bestelling verwerkt en dezelfde werkdag nog verzonden.

Betalen per factuur

Voor grotere bedrijven kan voorafbetaling via bijvoorbeeld iDeal omslachtig zijn. U kunt uw bedrijf daarom aanmelden voor achteraf betaling via factuur. Neem hiervoor contact op met de klantenservice en overleg uw bedrijfsgegevens inclusief kvk nummer en btw nummer. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een bevestiging.

Op factuur betalen (na aanmeldprocedure):

  • Als u voor 16u (ma-vr) bestelt, wordt uw bestelling de volgende werkdag geleverd.
  • U ontvangt vervolgens een factuur per email.